Elektromos kazán normál fűtési rendszerekhez

Termékek 47

Az elektromos kazánok jellemzően kompakt méretű, a lakásban szinte bárhol felszerelhető készülékek. Rugalmas megvalósításokat tesznek lehetővé, hiszen fűtéshez, melegvíz-készítő rendszer kiegészítéséhez használatosak, néhány pedig önálló melegvízkészítő rendszerként is alkalmazható. Ezek mellett akár hőszivattyús és napelemes rendszerekhez is il...

Az elektromos kazánok jellemzően kompakt méretű, a lakásban szinte bárhol felszerelhető készülékek. Rugalmas megvalósításokat tesznek lehetővé, hiszen fűtéshez, melegvíz-készítő rendszer kiegészítéséhez használatosak, néhány pedig önálló melegvízkészítő rendszerként is alkalmazható. Ezek mellett akár hőszivattyús és napelemes rendszerekhez is illeszthetők. Mindenképp mellette szól a precíz hőkomfort-biztosítás, illetve, hogy helytakarékos és higiénikus megoldást jelent.

Üzembe helyezése sokkal kevesebb feltételhez kötött, mint más kazántípusoké, befektetési költsége emiatt alacsony, viszont maga a kazán készülék a választástól függően drágább lehet. Sokan úgy gondolják, nem lehet energiatakarékos egy elektromos kazán, azonban a modern megoldásoknak köszönhetően, ma már számos ilyen kivitel létezik. Halk működésű, felhasználóbarát készülékek, különféle extra funkciók lehetőségével és modern dizájnnal ellátva.

Kevesebb
Még több
1 - 39 a(z) 47 termékből

Szűrés

Információ

Legfrissebb cikkeink

Nézd meg blogunkat

Webkazán.hu - itt megtalálod amit keresel

Ingyenes szállítás

200 000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenesen
házhozszállítjuk rendelésed!

Visszavásárlási garancia

14 napon belül meggondolhatod magad.

Hívj minket: +36 20/960-8840

Hétköznap 8-17 óráig szakértő kollégáink
szívesen segítenek a választásban!

Elfogadom

Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Részletek...