Barion Pixel
  • Akció

Immergas Victrix Zeus 25, 25 kW fali kondenzációs beépített tárolós gázkazán

3.028381
Elérhetőség: Raktárról azonnal 1 db
Raktáron:
Raktáron azonnal elérhető 1 db.

653 669 Ft 687 218 Ft -33 549 Ft
Bruttó ár

Teljesítmény 26 kW
Hatásfok 92%
Garancia 60 hónap
 Ingyenes szállítás!

Szállítással kapcsolatos információk

Partnereink
gls posta
Szállítási idő

Ha most megrendeled, a termék várhatóan ekkor érkezik hozzád:

Hétfő 2024.04.01, reggel 8 és 17 óra között

Az VICTRIX Zeus 25 fali készülék 20,0 kW teljesítménnyel képes fűtési-, ill. 25,0 kW teljesítménnyel tárolós rendszerben használati melegvizet előállítani. A készülék az (opcionális) Amico távszabályzóval könnyen és gyorsan, a készüléktől távolról is vezérelhető. Külső érzékelő csatlakoztatása esetén időjárásfüggő szabályozás is lehetséges. Beépített tárolója révén akár két melegvíz-csapoló egyidejű használata esetén is kellő mennyiségű melegvizet képes előállítani. A készülék tartalmazza a használati melegvíz oldali tágulási tartályt, valamint a fali kiálláshoz történő csatlakozáshoz szükséges bekötőkészletet is.

KÉT FÜGGETLEN HŐCSERÉLŐ

Mind a fűtési, mind a HMV hőcserélő rozsdamentes acélból készült.

DIGITÁLIS VEZÉRLÉSŰ LÁNGMODULÁCIÓ

Az elektronikus lángmoduláció folyamatos energia megtakarítás és emelt szintű komfort biztosítása mellett képes a fűtővíz, valamint a használati melegvíz hőmérsékletének megfelelő szabályozására.

HMV TÁGULÁSI TARTÁLY

A HMV körben jelentkező nyomásnövekedés kompenzálására a Zeus készülékekbe egy második tágulási tartály is beépíthető.

SZABÁLYOZHATZÓ BY-PASS 

A beépített, szabályozható by-pass lehetővé teszi a kazán használatát termosztatikus szeleppel felszerelt radiátoros rendszer esetén is. A szabályozható by-pass optimális működést tesz lehetővé.

MOTOROS VÁLTÓSZELEP

A használati melegvíz előállításakor a beépített, motoros váltószelep irányítja a kazánvizet a HMV hőcserélő felé.

BEÉPÍTETT IDŐJÁRÁSFÜGGŐ SZABÁLYOZÁS

Az időjárásfüggő szabályozás magasabb komfort mellett biztosít költséghatékonyabb üzemelést. Az elektronika a külső hőmérséklet függvényében változtatja a kazánvíz-hőmérsékletet, így energiát takarít meg és magasabb komfortot biztosít. A készülék elektronikája tetszőleges szabályozási egyenes beállítását teszi lehetővé. 

ROZSDAMENTES ACÉL MELEGVÍZTÁROLÓ

A beépített 45 literes űrtartalmú melegvíztároló lehetővé teszi a melegvíz felhasználást két csapoló, például zuhany és mosogató csap egyidejű működtetésekor is.

HMV TÁGULÁSI TARTÁLY

A HMV körben jelentkező nyomásnövekedés kompenzálására a Victrix Zeus 25 készülékek egy második beépített tágulási tartállyal is rendelkeznek a HMV kör számára.

BEKÖTŐCSŐKÉSZLET GYÁRILAG A KÉSZÜLÉK MELLÉ CSOMAGOLVA

EGYÜTTMŰKÖDÉS A DIM EGYSÉGEKKEL 

A VICTRIX Zeus 25 készülékek teljes körűen képesek együttműködni az Immergas DIM egységeivel, így lehetséges több, egymástól független fűtési kör (akár radiátoros, akár kevert) kialakítása.

KONDENZÁCIÓS TECHNOLÓGIA

Az égéstermék rejtett hőjének (vízgőz tartalmának) kihasználása (kondenzációja) révén ugyanannyi energiát, mint a hagyományos, nem kondenzációs készülékek, kevesebb gáz eltüzelésével képesek leadni. A jobb tüzeléstechnikai hatásfok révén nem csak energiát takarít meg, hanem a környezetet is kevésbé terheli. 

IPX5D ELEKTROMOS VÉDETTSÉG

Magas páratartalmú és fröccsenő vizes környezetben is biztosítja a készülék biztonságos működését.

Teljesítmény
26 kW
Hatásfok
92%
Garancia
60 hónap
Méretek (magasság x szélesség x mélység)
843x580x380 mm
Tömeg
57,6 kg
Hőcserélő
Rozsdamentes
C6 minősítés
Igen
Indító idom
Nem

Immergas egy olasz székhelyű vállalat, amely meghatározó szerepet játszik a fűtési és melegvíz rendszerek terén már több mint 50 éve. Az Immergas a korszerű technológiák és az innováció iránti elkötelezettségével híres.

Az Immergas termékei megbízhatóak, hatékonyak és környezetbarátak. A vállalat célja, hogy olyan termékeket fejlesszen, amelyek nem csak energiahatékonyak, de hozzájárulnak az ügyfelek kényelméhez és megtakarításához is. Mindezek mellett az Immergas figyel a környezetre is, és olyan megoldásokat kínál, amelyek csökkentik a károsanyag-kibocsátást és támogatják a fenntartható energetikai rendszereket.

Az Immergas termékskálája széles választékot kínál, beleértve a kondenzációs kazánokat, hőszivattyúkat, napkollektorokat és szolár rendszereket. Ezen túlmenően, az Immergas intelligens vezérlőpaneljeivel és applikációival lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyedén és hatékonyan irányítsák és monitorozzák otthonuk fűtését és melegvíz ellátását.

Az Immergas márka elkötelezetten támogatja ügyfeleit a termékek telepítése, karbantartása és javítása terén is. A vállalat vevőszolgálata készséggel áll ügyfelei rendelkezésére, és mindent megtesz annak érdekében, hogy biztosítsa az elégedettséget és a problémamentes működést.

Az Immergas megbízhatósága, minősége és fenntarthatóságra való törekvése miatt az egyik legkedveltebb választás a fűtési és melegvíz rendszerek terén.

immergas otthonfelujitas

A termék felkerült a kívánságlistára
A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.